Ekonomik držač za brošure sa jednim džepom, format DL(A6)

260 рсд+ ПДВ

Ekonomik verzija našeg najprodavanijeg stalka C110 namenjena je za trolisne flajere u tzv formatu „ameriken koverte“.  Za razliku od standardnog stalka iz naše ponude ovaj model ima nešto veću dubinu džepa od 35mm pa mu je i kapacitet flajere nešto veći. Ovaj držač predstavlja najbolji odnos cene kvaliteta.

  • Cene i popusti
  • Opis
  • Dodatne informacije

Cene i popusti

U tabeli dole je iskazan cenovnik koji nudi automatske popuste na veće porudžbine, vođeni principom - Kupiti više, platite manje! Praktično za veće porudžbine Vam nudimo popuste i do 15% od osnovne cene.

Ali to nije sve, ako ste zainteresovani za kupovinu u količinama mnogo većim od onih iskazanih u tabelama,  budite slobodni da nas pozovete i dobićete dodatni popust!

 Opis 1+ 10+ 25+ 50+
Format DL - 107mm x 32mm

Šifra - SDBDL

260 247 234 221
* Sve cene su cene bez PDV-a
* Ponuda važi samo za pravna lica
* Plaćanje je moguće jedino preko računa pravnih lica

Opis

Ekonomik verzija našeg najprodavanijeg stalka C110 namenjena je za trolisne flajere u tzv formatu „ameriken koverte“. S obzirom da se flajeri najčešće i štampaju u ovom formatu priprodno je da ovi stalci budu najprodavaniji modeli naših stalaka. Za razliku od standardnog stalka iz naše ponude ovaj model ima nešto veću dubinu džepa od 35mm pa mu je i kapacitet flajere nešto veći. Ovaj držač predstavlja najbolji odnos cene kvaliteta

 

Dodatne informacije

Materijal

Polistirol

Boja

Providna