PLASTIČNE POTROŠAČKE KORPE ZA PRODAVNICE

 • Plasticne korpe sa dve rucke od 16l

  Plastična potrošačka korpa sa dve ručke, 16L

  Prva plastična korpa za prodavnice koju imamo u ponudi je i najmanja. Zapremine je svega 16l i namenjena je za male komšijske radnje u kojima se kupuju mali broj artikala. S obzirom na male dimenzije ove korpe ona je zgodna za manevrsanje u malom prostoru ovakvih radnji. Dimenzije ove korpe su 40cm x 28cm x 21cm.

   

  .

  380 рсд+ ПДВ
 • Plasticne-korpe-sa-jednom-ruckom-22l

  Plastična potrošačka korpa sa jednom ručkom, 22L

  Plastične korpe za prodavnice zapremina 22l namenjene su svim vrstama maloprodajnih objekata, od malih markete do supermarketa manje i srednje veličine. Zapremina od 22l predstavlja idelnu veličinu za male svakodnevne kupivine. Korpa za markete iz naše ponude izradjena od krutog PVC-a a cinjenica da ima samo jednu rucku omogucava lako ubacivanje robe u korpu, dimenzije korpe su 44cm x 28cm x 25cm.

   

  .

  540 рсд+ ПДВ
 • Ergo plastične potrosacke korpe sa jednom ručkom

  ERGO Plastična potrošačka korpa sa jednom ručkom, 26L

  Ergo plastične korpe su novina u našoj ponudi. Moderno dizajnirane, ergonomskog oblika idealno leži uz nogu potrošača koji se kreće kroz objekat. Ergo plastične korpe predstavljaju idealno rešenje za korpe za supermarkete, prodavnice i malo veće radnje. Izrađene su od krute plastike (polipropilen) u dimenzije 52cm (širina) x 33cm (dubina) x 25cm (visine).

  Dostupne boje: plava i crvena.

   

  .

  840 рсд+ ПДВ
 • Plastične korpe sa točkićima.Plasticna potrosakca korpa za prodavnice od 52l

  Plastična potrošačka korpa sa točkićima, 52L

  Plastične kotrljajuće korpe sa točkićima zapremine, 52 litra nemenjeni su manjim prodajnim objektima sa velikim brojem artikala koji su istovremeno nepraktični za klasična potrošačka kolica. Izuzetno velika zapremina ovih kolica omogućuje da u njih stane skoro kao u manja klasična kolica koja se guraju. Korpe iz ovog segmenta mogu da se nosi ili da se vuku u zavisnosti od zelje kupaca. S obzirom da se vuku po užoj strani potreban im je manji prostor između rafova da bi se provukla. Dimenzije ovi plastičnih korp su 64cm x 36cm x 44cm.

   

  .

  4.080 рсд+ ПДВ
 • Nosac za plasticne korpe

  Nosač za plastične korpe, sa točkićima

  Klizni plastični nosač za skupljanje korpi. Služi za odlaganje korpi pored kase i za njihovu lagan prenos sa mesta skupljanja korpi (kase) na mesto gde se korpe preuzimaju (pored ulaza). Svaki tockic ima osigurace koji služe za fiksiranje kolica kako se ne bi pomerala dok se korpe odlazu.

   

  .

  3.520 рсд+ ПДВ